• studio1
  • studio2
  • studio3
  • studio4
  • studio5
  • studio6
  • studio7

Масажно
Студио

Масажно Студио „Офис Релакс“ предлага следните видове масажи: Класически масаж, Ароматерапия, Антицелулитен масаж, Спортен масаж, Рефлексотерапията, Релаксиращ масаж.

 

Класически масаж

Класическият масаж е манипулация на повърхностните и по-дълбоки слоеве на мускулите и съединителната тъкан. Той се прилага чрез използването на множество техники с цел лечение, подобряване и увеличаване функционалността на тялото, при схващания от прекомерна активност, при намалена мускулно-рефлексивна активност, при възпрепятствана възбудимост . Масажът подобрява релаксацията, доброто състояние и самочувствие на индивида, подпомага отмората и почивката и има освежаващ ефект.

процедура
55 мин. – 45 лв.
процедура
30 мин. – 30 лв.
запиши си час
0885 51 56 56

 

Ароматерапия

Ароматерапията е масаж, който използва естествените аромати на растенията за облекчение и/или лечение на различни болестни състояния. Натуралните масла могат да се извличат от различни части на растенията като цветове, листа, корени, стъбла, кора.
Ароматерапията се прилага още за лечение на скованост в мускулите, кожни раздразнения, главоболие, проблеми със сексуалната функция, нарушения в съня, стрес, страхови състояния, депресия и други нервни разстройства. Етеричните масла притежават доказани антибактериални и антивирусни свойства и затова употребата им е препоръчителна при лечение на различни инфекциозните заболявания, предавани по въздушно-капков път.

процедура
55 мин. – 50 лв.
запиши си час
0885 51 56 56

 

Антицелулитен масаж

Най–известният и ефективен метод за третиране на целулита е мануалният масаж (който се извършва с ръце, а не с уреди), тъй като има ефект към кръвоснабдяването на тъканите, което спомага за намаляване на досадната „портокалова” кожа. Техниките на антицелулитен масаж спомагат за намаляването на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на целулитни образувания, като подчертано козметичния ефект се подсилва с помощта на специално подбрани етерични масла.
По–доброто кръвоснабдяване носи свежи хранителни съставки за тъканите, разнася лимфните задържания и изгаря мазнините, като за максимален ефект е много важно при един антицелулитен масаж да бъдат използвани качествени продукти, които да изстудяват и загряват. Това се прави с цел по–добро проникване в епидермиса, което да въздейства на мастните клетки, освобождавайки ги от съдържание.

10 процедури по
30 мин. – 250 лв.
20 процедури по
30 мин. – 400 лв.
запиши си час
0885 51 56 56

 

Спортен масаж

Разновидност на класическия масаж, спортният масаж е приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора и професионалните спортисти. Спортният масаж е много важна част от спортно-тренировъчния процес и е пряко свързан със спортните резултати и доброто физическото състояние на спортистите.

процедура
55 мин. – 55 лв.
запиши си час
0885 51 56 56

 

Рефлексотерапия

Рефлексотерапията или позната още като зонова терапия, е част от алтернативната медицина , ползваща натиск върху краката и ръцете със специфични техники на палците, пръстите или ръката, без ползването на масла. Базира се на въздействие върху система от зони и рефлексни точки върху ходилата и дланите, които съответстват на различни зони на тялото.

процедура
30 мин. – 30 лв.
запиши си час
0885 51 56 56

 

Релаксиращ масаж

Релаксиращият масаж се базира на класическия масаж, като се използват бавни техники, имащи за цел да успокоят мускулите и нервната система. Масажът е подходящ за снемане на стрес а и напрежението натрупано върху тялото.

процедура
55 мин. – 45 лв.
запиши си час
0885 51 56 56

 

Къде да ни намерите?

гр. София, ул. “Мур” №40
тел.: 0885 51 56 56

Работно ни време е: Понеделник – Петък: 08ч. – 22ч. / Събота и Неделя: 10ч. – 22ч.